Szolgáltatások

Kamion és Buszmosó

A 2021-es évtől kezdve Társaságunk beüzemelte Budapesten az ország egyik legmodernebb technológiáját alkalmazó kamion és buszmosó berendezését. A rendszernek köszönhetően a járművek teljes külső felülete megtisztításra és fertőtlenítésre kerül, alvázmosással együtt. Mindezek mellett egy kolléga folyamatosan figyelemmel kíséri a mosás folyamatát, valamint magasnyomású mosó berendezéssel megtisztítja a nehezen hozzáférhető részeket. Számunkra a környezetvédelem is fontos szerepet játszott a fejlesztés megvalósításának tervezésekor, így a felhasznált víz bizonyos százaléka ipari szűrökön keresztül kerül megtisztításra.

Reggeliző és kávézó

Hamarosan nyitunk!
Az épület elülső részében kialakításra került egy modern reggeliző és kávézó, ahol a megfáradt sofőr kényelmesen megpihenhet miközben járműve kezelés alatt van. Kávézónkban megtalálhatóak különböző kávéfajták, üdítők, energiaitalok és friss szendvicsek, péktermékek.

Ezt követően már nem csak jármű, hanem a sofőr is újerőre kap.

Fuvarozás

Felejtse el a 2-3 napos szállítási határidőket! Azonnal címre visszük áruját, nincs depó, nincs lerakat, nincs átrakás, nincs telephely!

Hetelős sofőr kollégánk folyamatosan járja kis országunkat, így könnyedén megoldható az azonnali szállítás akár Szombathelyről Nyíregyházára.

Díjajánlatunkról, kocsijaink (3,5 tonnás, dobozos, hátfalas) aktuális helyzetéről, tervezett útvonaláról érdeklődjön az elérhetőségeink bármelyikén:

Belföldi disztribúció

A raklapra komissiózott áruk magyarországi terítését belföldi partnercégeinkkel közösen végezzük.

Megbízóink által leadott szállítás-megrendelést gyűjtőfuvarozás keretében, az áru felvételét követő 24 órán belül teljesítjük magyarországi szállítási címekre.
Fuvarszervezőink munkanapokon reggel 06:00-órától este 10:00-óráig fogadják a járműigényeket, illetve a fuvarmegbízásokat.

Bővebb, vagy konkrét információk adására, illetve megbízások befogadására készséggel állunk rendelkezésre elérhetőségeinken.

Autómentés & Autószállítás

Szolgáltatásunk nagy előnye, hogy hidroplatós tgk. járművet használunk, így a földig billentve, bármilyen alacsonyan épített versenyautó és sportautó könnyedén fel és le parkolható, anélkül, hogy bármilyen alkatrész sérülne.

Kollégáink nagy hangsúlyt fektetnek a mentés színvonalára, a szaktudásuk mellett speciális technikai háttérrel állunk rendelkezésükre.

Járműveink 5,2 - 6 méteres hidroplatóval (csúszó) szereltek. Ezeknek köszönhetően a mozgásképtelenné vált és/vagy balesetett szenvedett gépkocsik, sportkocsik, furgonok, valamint kisgépek (Bobcat, Targonca, stb...) mentése és szállítása is gyorsan és biztonságosan végezhető az ország egész területén.

autoszallitok

Kistehergépjármű gyorsszervíz

Vállaljuk kistehergépjárművek gyorsszervizelését. Minden olyan szervizelés ebbe a csoportba tartozik, amit meg tudsz várni, tehát 1-2 órán belül elkészül az autó.

Gyorsszervizbe a tulajdonos egy konkrét problémával, kéréssel érkezik, melyet szakembereink gyorsan, legjobb tudások szerint orvosolják annak érdekében, hogy az eltervezett utazás zavartalanul teljen.

Kérdések & válaszok

A leggyakrabban feltett kérdések!

Felkészültségünknek megfelelően a 3,5 tonna összsúlyú tehergépjárművekkel történő szállítástól a 40 tonnás kamionos fuvarozásig vállaljuk fuvarfeladatok teljesítését.

1211 Budapest, a Weiss Manfréd út 5-7-A14 épületben.

A pontos térképkód: C3R9+VQ Budapest

Természetesen. A megfelelő mosási program kiválasztását követően személygépjárművek mosását is vállaljuk 2200 Ft-os áron. Kérhető extra szolgáltatásként +1000 Ft értékben teljes alvázmosás is, amelyet az árlistán tudsz megtekinteni ITT.

Minden esetben a díjajánlatunk egyedi, mivel függ járműveink aktuális helyzetétől, a tervezett útvonaltól és az egyedi igényektől is. Vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon és azonnal pontos képet kaphat szolgáltatásunk díjáról. 

Igen! Járműveink 5,2 – 6 méteres hidroplatóval (csúszó) szereltek. Ezeknek köszönhetően a mozgásképtelenné vált és/vagy balesetett szenvedett gépkocsik, sportkocsik, furgonok, valamint kisgépek (Bobcat, Targonca, stb…) mentése és szállítása is gyorsan és biztonságosan végezhető az ország egész területén.